top of page
  • תמונת הסופר/תEfrat Dagan

הזמן שביזבזת על השושנה שלך הוא שהפך אותה לחשובה כל כך.

אני מציעה להסתכל על הליכי המיון בדרך אחרת לרגע: איפה ארגון משקיע את עיקר הזמן שלו והתקציב שלו כשזה מגיע לגיוס? איפה שיושקע זמן תקציב ומאמץ שם יגיעו התוצאות. ארגונים נוטים להשקיע פחות זמן במקורות הגיוס ״הזולים״ , כאלה שמגיעים לבד כמו לוחות דרושים, אתר חברה וכו׳ - נכון אפשר להתקבל גם כך אבל הסיכויים לא מאד גבוהים. אלו מקורות הגיוס שאינם דורשים כמעט מאמץ.


מקורות הגיוס שדורש הכי הרבה עבודה הוא איתור מועמדים פסיביים, מידת ההשקעה כאן גדולה מאד- יש כאן כלים יקרים, צוות מיומן והרבה שעות של השקעה ולכן היחס הוא אחר. ההשקעה גורמת לארגון להעריך מאד כל תוצר של התהליך הזה. רמת ההתעמקות גבוהה לאין שיעור כשמקור הגיוס יקר.


גם אם תגידו שזו לא באמת הסיבה, זה בסדר. אני טוענת שאיפה שנשקיע את הזמן שלנו יהיו תוצאות. אם תקדישו את אותה עבודה לליטרת קורות החיים שמגיעים לבד כנראה יהיו תוצאות הרבה יותר טובות. היכן שנכוון את האלומה, שם נמצא את מה שנרצה. זה נכון לגמרי מקורות הגיוס שלנו היום, או כל מקור גיוס בו נשקיע את מרצנו.


ולכם המועמדים, לימדו היכן הארגונים מצפים למצוא אתכם, כי שם כנראה כדאי לכם להיות.








22 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הרבה אנשים חושבים שתהליכי גיוס היו יכולים להיות הרבה יותר יעילים. לא מזמן חבר כתב שהוא לא מבין למה עדיין קשה למצוא מועמדים או לעשות זאת בקלות, זה נכון כמעט לכל סוגי התפקידים. בעשור האחרון קמו הרבה חבר

כשגרתי בעמק הסיליקון לפני מספר שנים פגשתי יזם מבריק שפיתח תוכנה שתפקידה היתה לאתר מועמדים לארגונים על ידי שימוש בבינה מלאכותית. יש הרבה מוצרים מן הסוג הזה, אבל המוצר של רועי היה מרשים במיוחד!. המוצר

bottom of page